roGTA

GTA: SA - Gang-uri

Grove Street Families

Oras: Los Santos
Culoare: verde

Pe vremuri era cel mai puternic gang din Los Santos, acum insa, din cauza numeroaselor lupte interne, si-a pierdut puterea in favoarea Ballas, care inconjoara posesiile acestei familii. Din acest gang face parte CJ, gang recunoscut pentru utilazere hainelor de culoare verde.


Ballas

Oras: Los Santos
Culoare: violet

Pot fi considerati inamicii cei mai aprigi ai gangului lui CJ, sunt foarte violnti si folosesc droguri. Reprezinta unul dintre gangurile care se ridica puternic in Los Santos. Controleaza zona Jefferson si cartierul Glen Park, dar espansiunealor continua si are drept tinta Idlewood, una dintre cele mai disputate zone ale orasului.


Los Santos Vagos

Oras: Los Santos
Culoare: galben

Acest gang de origini latine controlaza partea de nord-est a Los Santosului, mai exact zona situata intre Las Colinasi Las Flores. Si pentru Vagos profitul vine din droguri, momentan find implicati intr-o lupta sangeroasa pentru controlul partii de est a Los Santosului.


Varios Los Aztecas

Oras: Los Santos
Culoare: albastru deschis

Si acest gnag are origini latine si ii are drept ribali taman pe Vagos. Intre acestia se disting Cesar, prietenul surorii lui CJ, renumit pentru talentul sau de gangster. Aztecas sunt si organizatorii de curse ilegale in Los Santos.


San Fierro Rifa

Oras: San Fierro
Culoare: albastru inchis

Alt gang de rigini latine, care controleaza cartierul San Garcia, indeosebi prin comertul cu droguri. Fiti atenti, sunt extrem de periculosi.


Triads

Oras: San Fierro
Culoare: rosu

Triads este o organizatie cu baza in Chinatown, specializata in extorsiuni si protectie prin intermediul unor plati silite.


Da Nang Boys

Oras: San Fierro
Culoare: maro

Gang de strada foarte violent, haladuieste in apropierea portului si a ghetourilor din San Fierro. Activitatile sale principale sunt comertul cu droguri, pirateria si racket.


Mafia

Oras: Las Venturas
Culoare: negru

Mafia nu mai are nevoie de prezentare, este sudiient sa spun ca detin practic controlul tuturor afecerilor murdare din Las Venturas, de la rapiri la extorsiuni.