roGTA

GTA III - Personaje

Claude

Claude este personajul (care nu vorbeste) controlabil din Grand Theft Auto III (GTA III). A fost lasat sa moara dupa jefuirea unei banci de catre Catalina, rezultand arestarea. Claude reuseste sa scape impreuna cu 8-Ball cand podul Callahan este distrus. Acum este pe urmele razbunarii.


Catalina

Catalina (foto: dreapta)este o jefuitoare de banci, asa-zisa iubita a lui Claude si principalul personaj negativ din GTA III, care-l tradeaza in timpul uni jaf, impuscand-ul si lasand-ul sa moara. Ea este libera alaturi de noul ei partener de afaceri, Miguel (foto: stanga). Motivul tratarii lui Claude ca pe un iubit este "doar afaceri," in timp ce motivul pentru impuscarea lui Claude este ambitia.


8-Ball

8-Ball este un specialist in arme si explozibil care detine 3 magazine de bombe in Liberty City. 8-Ball il intalneste pe Claude la scurt timp dupa inceperea jocului, cand el si Claude scapa de politistii care-i duceau spun fost prieten de-al lui, pentru a lucra.


Joey Leone

Joey Leone este viceseful Leone family si fiul lui Don Salvatore Leone. Cunoscut pentru ambitia sa, Joey lucreaza ca mecanic cu trafic criminal in Portland. In cut scene-uri este deobicei surprins reparand masina BF Injection si pierdandu-si majoritatea timpului cu prostituata lui preferata, Misty. Cererile lui Joey pentru Claude includ furat, asasinat si scapat de cadavre.


Toni Cipriani

Descriere in curand...


Salvatore Leone

Descriere in curand...


Maria

Descriere in curand...


Asuka Kasen

Descriere in curand...


Donald Love

Descriere in curand...