roGTA

GTA IV - Personaje

Niko Bellic

Niko Bellic este personajul principal din GTAIV. Este un emigrant est-european, asi este pacalit sa vina in Liberty City de catre varul sau, Roman, care minte zicand ca are doua femei, patru jacuzzi-uri, cincisprezece masini sport si o gramada de bani. Crezand toate acestea, vine in Liberty City pentru a trai trai visul american. Niko are certuri cu Roman non-stop si se spune ca este un om puternic. Iar in Liberty City, numai oamenii puternici supravietuiesc.


Roman Bellic

Roman este varul lui Niko. Se spune ca este o persoana foarte prietenoasa si destul de optimista. Cu toate astea el i-a spus lui Niko ca este un om foarte bogat si puternic, adevarul este ca e de rasul lumii si are cativa criminali pe urmele lui.


Dimitri Rascalov

Descriere in curand...


McCreary

McCreary este un politist corupt care a lasat o urma in trecutul lui Niko. Ceea ce inseamna ca o sa foloseasca asta impotriva lui Niko. Ai grija cu tipul asta, nu trebuie crezut.


Little Jacob

Little Jacob este un traficant de arme caraibean si unul dintre prietenii apropiati ai lui Niko. Este prieten foarte bun cu Roman, asa ca asteapta-te la acelasi tratament. Daca nu mai ai munitie sau doar ai nevoie de mai multe putere in gloante, suna-l. Mereu iti va da intalnire intr-un loc pentru schimb (deobicei o alee intrunecata sau ceva asemanator).


Elizabeta

Elizabeta a fost un traficant de droguri cu succes in Bohan pentru mai bine de 10 ani. Cu succes pentru ca a stiut cum merge treaba si a platit sau a omorat pe cine trebuie.