roGTA

GTA: VC - Personaje

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti este personajul controlabil din Grand Theft Auto: Vice City. Tommy a lucrat inainte ca un membru al Forelli Family din Liberty City Mafia. In 1971, a fost trimis de Don Sonny Forelli sa omoare un om in Harwood District, dar cand a venit 11 oameni l-au inconjurat. Tommy a fost fortat sa-i omoare pe toti, rezultand 15 ani de inchisoare pentru multipla homucidere. A si primit titlul "Harwood Butcher".


Sonny Forelli

Sonny Forelli este Don-ul Forelli Family din Liberty City Mafia prin 1986 si principalul personaj negativ al jocului. Forelli Family este cea mai bogata si mai puternica mafie din Liberty City in anii '80. Sonny a venit la putere de mic si a ordonat cateva asasinari importante lui Tommy Vercetti care a impresionat si a dus la succesul Forelli Family. La momentul Grand Theft Auto: Vice City, Sonny are mari influente in racket, jocuri de noroc, uniuni, coruptie si prostitutie cu un interes sporit pentru traficul de narotis.


Ken Rosenberg

Ken Rosenberg este un avocat (partener al firmei legale "Rosenberg & Associates") care este destul de apropiat de Tommy Vercetti si conectat Forelli Family, mereu destainuind partea comica a jocului. Rosenberg il intalneste Vercetti la Escobar International Airport si ii ramane loial tot timpul hocului. El are grija ca Tommy mereu din puscarie cand este arestat iar vocea lui este des auzita in aceste momente ("Tommy Vercetti este inocent!" and "Domnule ofiter, chiar credeti ca clientul meu este capabil de asa ceva?" sau chiar "Tommy Vercetti nici macar nu detine o arma!" Tommy poate fi auzit cerand un avocat si dand numele lui Ken).


Lance Vance

Descriere in curand...


Colonelul Juan García Cortez

Descriere in curand...


Kent Paul

Descriere in curand...


Ricardo Diaz

Descriere in curand...