roGTA

GTA III: Supravietuirea

Misiuni

Misiunile (povestea) este lucrul pe baza caruia a fost creat orasul, personajele, etc. Satisfactia maxima o vei avea atunci cand faci misiunile (daca sti engleza si le faci fara cheaturi). Povestea este foarte interesanta, captivanta si plina de rasturnari de situatie iar misiunile sunt construite foarte inteligent si sigur vei avea parte de adrenalina (macar pe la ultimele misiuni) dar si de nervi in cazul in care nu vei reusi misiunea in mod repetat.


Arme

In GTA III armele pot fi atat primite (din misiuni) sau furate (de la cadavre) cat si cumparate de la magazinul numit AmmuNation (care apare mai tarziu in GTA: VC si GTA: SA sub acelasi nume).


Poduri, metrouri si tunele

In Liberty City nu vei avea acces la tot orasul de la inceputul jocului. Trecerea de la un oras la altul se face pe poduri, prin tunele sau cu metroul (da' nu-i aglomerat ca-n Bucuresti). Terminarea mai multor misiuni duce la deblocarea cailor de acces.


Cum sa scapi de politie?

Daca copoii sunt putini (1-2 stele) e simplu, doar du-te departe de el iar stelele vor disparea. Daca e mai grav cauta stelele (vezi foto) de pe harta (fiecare stea adunata se scade din stelele din dreapta sus) sau dute la un magazin Pay 'n' Spray cu o masina, vopseste-o (costa $1000) si ai scapat.


Ajutor! Ma inec!

Claude nu stie sa inoate, ca de altfel niciun om din Liberty City. Cum ai ajuns in apa cum ai murit. Daca vrei sa furi o barca si cazi putin la mal, vei fi automat pus pe picioare si vei pierde putina viata fara a te ineca.


Sub-misiuni

Exista submisiuni care le poti face intrand in masini: politie, taxi, ambulanta si pompieri. Fiecare are masina specifica.